Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk bij Solar Bouwmarkt om te bestellen met 0% btw!

Munchen Solar MSMD455M6-72 455WP Perc Zwart Frame (lichte schade)

Artikelnummer: MSMD455M6-72-LS
Onze beschikbare voorraad: 1 stuks
Verwachtte Levertijd: Uit voorraad leverbaar
  • Koop 30 voor €97,02 per stuk en bespaar 2%

 

Munchen Solar 455WP Perc Zwart Frame (lichte schade)

 

OP=OP en betaling
Let op! een OP=OP product wordt alleen automatisch gereserveerd bij een iDeal betaling! Kies je een andere vorm van betaling, dan moeten wij het product handmatig reserveren.
Het kan voorkomen dat er na jouw (niet betaalde) order iemand hetzelfde OP=OP product koopt en betaald per iDeal. Wij kunnen het betreffende OP=OP product dan helaas niet aan u leveren.

OP=OP met installatie bemiddelding
Een OP=OP product kan niet in combinatie gekocht worden met installatie bemiddeling. Omdat er tussen het moment van de order en de installatiedatum en paar weken zit, kunnen wij de beschikbaarheid van het product ten tijde van de installatie niet garanderen.
In een magazijn zoals het onze waar dagelijks zoveel producten in- en uitgaan, is het logistiek onmogelijk om producten voor een aantal weken gereserveerd te laten staan.

Lichte Schade

Deze panelen hebben een lichte beschadiging hetgeen wil zeggen dat het paneel esthetisch niet meer super mooi is door bijvoorbeeld krassen op het frame. Dit paneel werkt verder gewoon nog zoals het zou moeten werken, vandaar dat u dit paneel tegen een gunstige prijs kan afnemen.

Downloads

Download Datasheet

 

RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT EN DAARDOOR SUPERGOEDKOOP !!!

 

Wat de fabrikant zegt over dit product

München Solar produceert zonnepanelen vanaf 2004. Zonnepanelen van München Solar voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het hoofdkantoor staat in Duitsland maar de productie vind plaats in Azië. München Solar opereert wereldwijd.
Panelen van München Solar worden gebruikt op woonhuizen, maar ook in zeer grote commerciële projecten.
De panelen van München Solar hebben de zoutwater-mist test, Ammonia test en Corrosie test doorstaan (IEC 61701, DIN 50916:1985 T2). Het paneel heeft een lage degradatie en ieder paneel wordt afzonderlijk getest voordat deze de fabriek verlaat.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit München Solar paneel

De panelen van München Solar scoren al maanden achter elkaar consequent hoog in onze eigen Zonnepanelen Test. Dit laat zien dat de panelen onder alle omstandigheden als beste presteren. Als je daar de zeer lage prijs naast legt kan het niet anders dan dat dit paneel ons predicaat "Solar Bouwmarkt's Keuze" krijgt.

Het Percium paneel voelt door zijn 35mm frame stevig en robuust aan.
Vindt je het uiterlijk van de panelen minder belangrijk, (bijvoorbeeld op een plat dak), maar wil je wel de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan is dit paneel een prima keuze.

WP Vermogen: 455WP
Cell Techniek: Percium
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 2095x 1039 x 35 mm
Gewicht: 24 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Bijpassende Solaredge Optimizers: S500
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ8HC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen