Betaalmethoden

 
 

 

Uw betaling is in veilige handen! Solar Bouwmarkt is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie. U heeft de mogelijkheid uw aankoop te beschermen door gebruik te maken van deze service, welke u als los artikel aan uw winkelmand kan toevoegen.

 

 
 
Al prijzen op onze webshop zijn incl. BTW. Je rekent meteen af in onze webshop met één van de volgende betaalmiddelen:

 

iDeal
iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDEAL betaald u via internet bankieren van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Geen bijkomende kosten

 

 

Vias MasterCard Icon
Creditcard
Betaal met uw VISA/Eurocard/Mastercard creditcard via een secure Internet connectie (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in. 
Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.
Maximaal bedrag per transactie: €2000
Bijkomende kosten: Visa/Eurocard/Mastercard: €0,25 + 1,8%

 

PIN

Betalen bij afhalen
U kunt betalen bij afhalen bij ons kantoor aan de Argonweg 40 te Almere. Daarvoor gelden de volgende spelregels:

  • U kunt bij afhalen betalen met PIN, Credit Card (let op de extra kosten!) of Contant in Euro's (Boven de €10.000 in contanten zijn wij verplicht deze transactie te melden).
    Zonder volledige betaling kunnen wij uw goederen helaas niet meegeven.
  • Verzendkosten vervallen helaas niet. De goederen worden verzonden van ons centrale magazijn naar ons kantoor-adres, wat dezelfde kosten met zich meebrengt.
  • Afhalen kan alleen op afspraak. Alleen dan is er iemand beschikbaar om u te helpen.

 

Klarna Achteraf Betalen
Met Klarna Achteraf Betalen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te betalen na ontvangst. Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen.
Bij grote bedragen behoudt Klarna zich het recht voor de 'kredietwaardigheid' van de klant te controleren. Klarna accepteert nooit transacties boven de €2500. Bij afwijzing krijgt u van Solar Bouwmarkt altijd de mogelijkheid om met één van de andere betaalmethodes te betalen.
Let op! Je Klarna-factuur dient altijd betaald te worden. In geval van retournering of annulering wordt het factuurbedrag teruggestort op je rekening.
Maximaal bedrag per transactie: ter beoordeling van Klarna, maar nooit boven de €2500
Bijkomende kosten: Visa/Eurocard/Mastercard: €1,00 + 2,99%

  

Ban contant mister cash
Bankcontact
Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact.
Bijkomende kosten: €0,25 + 1,5%


Sofort

Sofort Banking
Sofort Banking is een online bank overschrijving. Betaal heel eenvoudig met uw gegevens van internetbankieren. Veilig en snel.
Bijkomende kosten: €0,25 + 0,9%

 

Rekening

Factuur (vooraf)
Als u uw bestelling gaat afrekenen kunt u ook kiezen voor de optie 'Factuur'. U kunt dan het totaalbedrag over schrijven op onze bankrekening. Na het plaatsen van uw order ontvangt u per e-mail alle details over het doen van de betaling. Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaan wij uw order verwerken.
Bijkomende administratiekosten: €9,95

 


ING Home'Pay
Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met bij de Belgische ING met ING Home'Pay 
Bijkomende kosten: ING Home'Pay: €0,25 + 0,9%

 

 

Ter bescherming van de klant zijn wij aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.