Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Reviews van Klanten

 

 

Het grootste compliment dat je als webshop kan krijgen is een positieve review van een klant.

Wij hebben er in de afgelopen jaren een 'paar' verzameld. Alle beoordelingen lopen via de onafhankelijke stichting WebWinkelKeur. Wij hebben geen invloed op de beoordelingen en kunnen negatieve beoordelingen niet (laten) verwijderen.

Marktcijfers
Ontevreden klanten zijn veel eerder geneigd zijn een (negatieve) review te plaatsen.
Slechts een klein percentage van de tevreden klanten laat een (positieve) review achter.

Trots
Met deze marktcijfers in het achterhoofd zijn wij trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. Sommige reviews laten ons blozen, anderen zijn het waard om in te lijsten.

Wat wordt er geschreven over Solar Bouwmarkt
Wil je meelezen wat onze klanten van ons vinden?
Klik hier om alle reviews op WebWinkelKeur te lezen.