Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

SB-AB BrandBlusBal

Artikelnummer: GRS-SBAB-BBB-BrandBlusBal0.5Kg
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Hoogwaardige BrandBlusBal om branden direct te blussen zonder tussenkomst van personen.

Natuurlijk hoop je dat het nooit nodig is, maar beter voorkomen dan genezen...

90% van de woningbranden ontstaan op dezelfde plaatsen in huis. De meest voorkomende plekken zijn de wasdroger en de meterkast. Daar komt in de toekomst hoogstwaarschijnlijk het accupakket van de zonnepanelen installatie bij. En wat dacht je van de plek waar je je hooverboard, elektrische step en elektrische fiets oplaadt?

Neem het zeker voor het onzekere! Hang een BrandBlusBal in je meterkast, boven je accupakket, boven je wasdroger en op de plek waar je elektrische vervoermiddelen geladen worden. Dan slaap je voortaan een stuk rustiger.

De BrandBlusBal ontploft automatisch zodra hij in aanraking komt met vuur en de temperatuur 70 graden Celcius bereikt. De poeder die vrijkomt is vergelijkbaar met de inhoud van een poederblusser en dooft het vuur in een oogwenk.

De BrandBlusBal

  • is lichtgewicht (0,5 kg.)
  • Makkelijk te gebruiken (gewoon ophangen of neerzetten)
  • Word geleverd met een standaard/ophangbeugel
  • is niet giftig en ongevaarlijk voor omgeving en milieu
  • is onderhoudsvrij
  • klapt uit elkaar met een luide knal dus is behalve een brandblussysteem ook een waarschuwing

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen