Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

IN-DAK Systeem - Veridian Clearline Fusion

 

Zonnepanelen, maar dan mooi!

"Een in-dak systeem dat geschikt is voor de handige doe-het-zelfer", zo omschrijven de experts van Solar Bouwmarkt het Clearline Fusion systeem van Veridian.

Alle producten vind je onderaan de pagina.

Het systeem bestaat uit zonnepanelen van Veridian, die voorzien zijn van een speciaal aluminmium frame waarop de diverse pakketten en gootstukken aansluiten. Er is zelfs een passend dakraam van Velux.

Door gebruik te maken van de handige online configuratie-tool stel je eenvoudig een compleet systeem met benodigde materialen samen. Je kan natuurlijk ook altijd de experts van Solar Bouwmarkt om hulp vragen.

Stel zelf je systeem samen in de configuratie-tool.

 

De experts van Solar Bouwmarkt laten zien hoe eenvoudig je zelf in-dak zonnepanelen kan maken met het syteem van Veridian Solar.

 

Tip van de experts van Solar Bouwmarkt
Het in-dak systeem van Veridian is goed te installeren door een handige doe-het-zelfer, maar neem wel eerst even rustig de tijd om de video's te bekijken en de handleidingen te lezen! Twijfel je ergens over? Vraag dan onze experts gerust om advies. Zij hebben veel ervaring met dit systeem.

 

Video's van de fabrikant:
Je vind ze hier.

Handige Dowloads:
Brochure Clearline Fusion
Datasheet Claerline Fusion
Installatiehandleiding Clearline Fusion
Installatiehandleiding Clearline Fusion hoekstukken
Brochure Velux Dakraam
Installatiehandleiding Velux Dakraam

 

Pagina 1 van 2