Volledige Installatie van 17 Zonnepanelen

Artikelnummer: DIE-VOL-INST-17P
Verwachtte Levertijd: Langer dan 4 weken

Laat uw zonnepanelen volledig installeren door een erkend installateur via Solar Bouwmarkt.
Alle materialen zijn inbegrepen. U hoeft dus alleen maar uw zonnepanelen, omvormer* en montagemateriaal te kopen.


Solar Bouwmarkt heeft vaste installateurs, vaak regionaal, in haar netwerk die deze installaties uitvoeren. Alle installateurs beschikken over de benodigde certificaten en de volledige installatie wordt opgeleverd conform de huidige norm.

All-in!
De volledige installatie is echt volledig; van het monteren op het dak tot en met het aansluiten in de meterkast. Hieronder staat duidelijk omschreven wat er allemaal gedaan wordt en wat niet. Wij houden er niet van om u achteraf te verrassen! Bent u ergens onzeker over, bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u met alle plezier.

Betaling van de installatiekosten mag achteraf:
Indien u de volledige installatie via Solar Bouwmarkt laat uitvoeren mag u de installatiekosten achteraf betalen. Wij hebben zoveel vertrouwen dat u 100% tevreden zal zijn over onze installateurs dat u de volledige installatiekosten achteraf mag betalen. U splitst de opdracht in twee delen; één order met de materialen en een tweede order met de volledige installatie.
Dat gaat als volgt in zijn werk:
- U bestelt eerst de producten (panelen, omvormer(s)* en montagemateriaal) die u geïnstalleerd wilt hebben in één order en kiest “betalen via iDeal”. U krijgt een bevestiging per email met een ordernummer.
- Daarna besteld u de volledige installatie van het juiste aantal panelen en kiest hier voor “betalen via Factuur”. Negeer de tekst (…Vooraf…) die tevoorschijn komt. Zet het ordernummer van de eerste order in het opmerkingenveld. Het bedrag van deze order betaald u pas na de installatie.
- Alleen wanneer u de eerste order hebt betaald worden de producten gereserveerd en wordt u gebeld door onze planner om de installatie in te plannen.

Uw aanbetaling is veilig! Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie

U krijgt van de planner de keuze of u de producten voor installatie thuis laat bezorgen of door de installateurs laat meenemen. Wij adviseren dat laatste, zodat wij van te voren kunnen controleren of alle benodigde materialen door het centrale magazijn zijn ingepakt.

Het bedrag van de tweede order (de installatiekosten) mag u achteraf betalen.

Indien u onzeker bent over de benodigde materialen, neem dan contact op. Wij helpen u met alle plezier aan een complete set want wij houden er niet van om u achteraf te verrassen met bijkomende kosten voor 'vergeten' materialen.

 

Wat doet u zelf:
- Een legplan maken**. Lees hier hoe dat eenvoudig te doen is.
- Nadenken over de gewenste kabelroute (uiteraard in overleg met de installateurs).
- Uw systeem aanmelden bij www.energieleveren.nl (dat kan u zelf eenvoudig doen door op de link te klikken.
- Zorgdragen voor een dekkend WiFi netwerk of een UTP aansluiting op de plek waar de omvormer komt te hangen
- Bij een ander merk omvormer dan Solaredge of Enphase dient u zelf de monitoring aan te melden

 

Wat doen de Installateurs allemaal:
- Montage van de zonnepanelen op het dak
- Ophangen en aansluiten van de omvormer, of het monteren van micro-omvormers
- Aanleggen van alle benodigde bekabeling (maximale kabellengte van dak tot meterkast: 25 meter)
- Aansluiten van de hele installatie incl. het plaatsen van een aparte groep incl. aardlekbeveiliging in de meterkast, conform de huidige norm
- Bij een Solaredge- of Enphase installatie wordt de monitoring van A tot Z voor u geregeld en binnen twee werkdagen opgeleverd met monitoring per paneel.

Welke materialen zijn inbegrepen:
- Alle bekabeling en pluggen van het dak t/m de meterkast met een maximum van  25 meter
- Aardlekbeveiliging en automaat in de groepenkast
- Indien geen ruimte in de groepenkast: een losse automatenkast in de meterkast
- Alle kleine materialen zoals buizen, klemmen e.d.

Het enige dat de Installateurs niet doen:
- IN-DAK systemen installeren
- Graven (bijvoorbeeld kabels van een schuur of garage naar de meterkast) en grondkabel leveren
- Frezen (bekabeling wordt niet in de muur weggewerkt)
- PV-verdeler: deze sluiten ze wel gratis aan, maar levering zit niet bij de prijs inbegrepen

Montagemateriaal
Het systeem wordt bij voorkeur geïnstalleerd met het door u bestelde montagemateriaal (behalve IN-DAK). Mocht het gewenste materiaal niet voldoende voorhanden zijn dan leveren wij een gelijkwaardig product om de continuïteit van de installatieteams te garanderen.

 

* Indien u een installatie met Micro omvormers laat aansluiten dient u zelf de merk-specifieke bekabeling voor het aansluiten van deze micro-omvormers te bestellen. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Indien u onzeker bent over de benodigde materialen, neem dan contact op. Wij helpen u met alle plezier aan een complete set want wij houden er niet van om u achteraf te verrassen met bijkomende kosten voor 'vergeten' materialen.

** U stuurt ons het legplan via email onder vermelding van uw ordernummer. Wij helpen u graag met de controle van het legplan, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de juiste maten.

 

De dienst “volledige installatie” leveren wij alleen in combinatie met een aankoop van producten bij Solar Bouwmarkt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen