Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk bij Solar Bouwmarkt om te bestellen met 0% btw!

Solaredge SE10K Energy Net Ready

Artikelnummer: 2051-0536
Onze beschikbare voorraad: 0 stuks
Verwachtte Levertijd: Langer dan 4 weken

Aanbevolen Aangesloten Vermogen: 7500-13500 WP
3-fase
12 jaar Garantie
Energy Net Ready
WiFi ingebouwd (Losse antenne nog wel zelf bijbestellen!)

 

Handige links

Doe Het Zelf Installatie Handleiding Solaredge

Led-status

Wat de fabrikant zegt over dit product
Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt. In combinatie met onze zeer efficiënte omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

Lees hierover meer in de brochure voor huis-eigenaren

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over Solaredge
Solaredge is zeker een mooi product, maar let wel op de beperkingen in het systeemontwerp. Het is heel belangrijk het juiste type en de juiste hoeveelheid optimizers per string te kiezen. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, maar niet iedere combinatie zal goed werken! Benodigde info hierover is te vinden op de datasheets van betreffende omvormers en optimizers. Je kan ook je systeem ontwerpen met behulp van de Solaredge Site Designer.

De experts van Solar Bouwmarkt hebben duizenden systemen met Solaredge in hun portfolio en adviseren je met alle plezier zodat ook jij de juiste configuratie kiest. Bel of e-mail ons gerust als je hierover vragen hebt.

Energy Net Ready

Deze omvormer is klaar voor het gebruik van de Solaredge Energy net Plug-ins. In deze omvormer zijn de modules van Solaredge home network te installeren. In de datasheets vind je meer informatie.

Documenten:
Datasheet SE4k - SE10k
Installatiehandleiding - Energy Net plug-ins
Datasheet - Home netwerk Plug-in

0 sterren op basis van 0 beoordelingen