Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

SB-AB Kabel-Stripmes

Artikelnummer: SBABACSTRIPMES
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Kabel-Stripmes

Hoogwaardig stripmes om eenvoudig elektrakabels te strippen en te pellen.

Dit stripmes maakt van het strippen en pellen van de Enphase kabels, YMVK kabels en neopreen kabels een eenvoudig klusje.

Dit professionele stripmes is van zeer degelijke kwaliteit waar U nog jaren plezier van zult hebben. 
Strippen van dergelijke kabels met een gewoon mes of een kniptang leidt vaak tot een te diep ingesneden mantel met kortsluiting- of aardlek-problemen. U doet uzelf een plezier door de klus in één keer goed te klaren met dit stripmes.

 

Hulp nodig met het ontwerpen van uw systeem en het samenstellen van een materiaallijst? Vraag ons gerust om hulp. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen