Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

SB-AB Adereindhulstang assortiment

Artikelnummer: TOOLS-ADREREINDHULSTANG-MET-ASSORTIMENTSDOOS
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Hoogwaardige Adereindhuls Krimptang om eenvoudig adereindhulzen op electrakabel te krimpen. inclusief een uitgebreid assortiment adereindhulzen (700 stuks)

Deze professionele Adereindhuls krimptang is zeer degelijke kwaliteit waar U nog jaren plezier van zult hebben. 
Adereindhulzen worden gebruikt om de uiteinden van flexibele electrakabel te voorzien van een degelijke electrische verbinding in de vorm van een harde adereindhuls. Deze verbinding  moet 25 jaar meegaan kies daarom een goede tang die de verbinding deugdelijk aanzet. 
Deze MC4 tang is geschikt voor kabeldiktes van 0,25 t/m 6 mm².

Deze Professionele adereindhuls tang is uitgerust met een "ratel meganisme"welke miskrimpen door het te vroeg tijdig openen van de tang tegengaat.

Kenmerken:
•voor het krimpen van adereindhulzen 0,25 t/m 6mm²
•exacte krimping dankzij de parallel krimping 
•constante, hoge krimpkwaliteit door dwangsluiting (ontgrendelbaar) 
•krachtversterking door hefboomoverbrenging voor moeiteloos werken 
•kop gebruineerd, benen met tweekleurige meer-componentengrepen
•inclusief een uitgebreid assortiment van 700 stuks adereindhulzen

Hulp nodig met het ontwerpen van uw systeem en het samenstellen van een materiaallijst? Vraag ons gerust om hulp. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen