Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk bij Solar Bouwmarkt om te bestellen met 0% btw!

First Choice Solar SolSpil Clip

Artikelnummer: MON-SBAB-SOLSPLIT-35MM
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

 

First Choice Solar SolSpil Clip

 

Innovatieve oplossing voor het voorkomen van vuile randen aan de onderkant van het paneel!


Wanneer panelen onder een kleine hellingshoek (minder dan 40 graden) liggen, meestal op platte daken, blijft er na iedere regenbui water en vuil achter op het glas, tegen de onderste rand van het frame.
Na het verdampen van het water blijft het vuil achter en na verloop van tijd gaat hier alg en mos in groeien. De vervuilde randen zorgen voor minder lichtinval op de onderste cellen waardoor de hele opbrengst achteruit loopt.

De innovatieve Solsplil Clip zorgt er voor dat er geen water en vuil achterblijft. Hierdoor is schoonmaken verleden tijd. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

 

Gebruik voor ieder zonnepaneel twee en plaatst deze op 1/3 en 2/3 van de breedtemaat.

Let op: Kies hierboven de juiste framedikte. De Solspil is verkrijgbaar voor zonnepanelen met een frame dikte van 30mm, 35mm en 40mm.

Let op: De Clips zijn verpakt per stuk en ook de prijs is per stuk en niet per set zoals in het filmpje wordt verteld.

 

Let op: De solspil clips passen op vrijwel ieder paneelframe, met uitzondering van:
- Hyundai 390WP Perc.

| Frank 02-03-2023 11:08

Erg handige clips om op het zonnepaneel te monteren om water af te voeren. Zelf gekocht om het water goed af te laten voeren bij vier zonnepanelen die in een lage hoek staan opgesteld. Het werkt perfect. Tijdens een regenbui zie ik dat de clips goed zijn werk doen en het water via de clips afgevoerd worden naar het onderliggende dak toe. Solar Bouwmarkt informeert verder ook goed bij vragen en onduidelijkheden en denkt met jou mee. Kortom, erg tevreden over dit product alsook over de service zelf!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen