Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

First Choice Solar SolSpil Clip

Artikelnummer: MON-SBAB-SOLSPLIT-35MM
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

 

First Choice Solar SolSpil Clip

 

Innovatieve oplossing voor het voorkomen van vuile randen aan de onderkant van het paneel!


Wanneer panelen onder een kleine hellingshoek (minder dan 40 graden) liggen, meestal op platte daken, blijft er na iedere regenbui water en vuil achter op het glas, tegen de onderste rand van het frame.
Na het verdampen van het water blijft het vuil achter en na verloop van tijd gaat hier alg en mos in groeien. De vervuilde randen zorgen voor minder lichtinval op de onderste cellen waardoor de hele opbrengst achteruit loopt.

De innovatieve Solsplil Clip zorgt er voor dat er geen water en vuil achterblijft. Hierdoor is schoonmaken verleden tijd. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

 

Gebruik voor ieder zonnepaneel twee en plaatst deze op 1/3 en 2/3 van de breedtemaat.

Let op: Kies hierboven de juiste framedikte. De Solspil is verkrijgbaar voor zonnepanelen met een frame dikte van 30mm, 35mm en 40mm.

Let op: De Clips zijn verpakt per stuk en ook de prijs is per stuk en niet per set zoals in het filmpje wordt verteld.

 

Let op: De solspil clips passen op vrijwel ieder paneelframe, met uitzondering van:
- Hyundai 390WP Perc.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen