Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

EVO Montagerails 2338mm

Artikelnummer: MON-EVO-RAIL-2338
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

De extreem sterke montagerail van het ClickFit EVO montagesysteem. Verkrijgbaar in verschillende standaardlengtes en zeer licht door de toegepaste holle-kamertechnologie. De rail is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium voor maximaal montage-gemak op het dak.

Om tot de gewenste lengte te komen kan je de lengtes koppelen met een koppelstuk. Een gekoppelde rails is net zo sterk als rails uit één stuk. Let goed op de breedte van de panelen bestel minimaal 2 rails per rij (onder en boven) van deze lengte:
Breedte panelen + tussenruimte + 2 cm. aan beide zijden voor de klem. In een formule ziet dat er zo uit:
(aantal panelen x breedte panelen) + ((Aantal Panelen -1) x 1 cm.) + 3 cm.

De overlengte kan je eenvoudig afzagen met een ijzerzaag.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen