Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Golfplaat Beugel

Artikelnummer: 1008090
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Met deze beugel kan je eenvoudig zonnepanelen monteren op een golfplaten dak.

Het enige wat je verder nodig hebt zijn de montagerails, universele moduleklemmen en eindkappen.

 

Waarom kan ik geen complete montageset voor golfplaat kopen?
De hoeveelheid benodigde beugels en rails hangt af van de afstand tussen de balken. Lees de handleiding om uit te rekenen hoeveel materiaal je daadwerkelijk nodig hebt.

 

De zeer uitgebreide en duidelijke handleiding is hieronder te downloaden

Bestanden om te downloaden:
Brochure ClickFit EVO Golfplaten Dak
Handleiding ClickFit EVO Golfplaten Dak

 

Wat de fabrikant zegt:

ClickFit EVO Golfplaatdak: universeel, gemakkelijk & snel
ClickFit EVO Golfplaatdak is speciaal ontwikkeld voor toepassing van het bekende ClickFit EVO systeem op golfplaatdaken zoals die bijvoorbeeld veelduidig in de agrarische sector te vinden zijn. Het systeem is overzichtelijk en bestaat uit slechts 6 componenten. Het montagesysteem is toepasbaar op zowel bestaande daken als nieuw te realiseren daken. Dankzij de unieke universele eigenschappen is het systeem zeer snel en gemakkelijk te monteren.

Betrouwbaar
De ClickFit EVO montagebeugel zorgt ervoor dat het dak ook na montage 100% waterdicht is. De montagebeugel wordt bevestigd aan de dakplaatschroeven in de gording. De montagebeugel past precies op de golf van het dak en steunt af in de dalen. Dit zorgt voor een uniforme krachtverdeling en een minimale drukbelasting en draagt bij aan de robuustheid van het systeem. ClickFit EVO voor golfplaatdak is uitvoerig getest en wordt geleverd met 20 jaar garantie.
Hiermee is de kwaliteit van het systeem gewaarborgd en biedt het de zekerheid die nodig is.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen