Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Staaldak 6 Panelen Landscape

Artikelnummer: EVO-STAALDAK-6-L-ALU
Verwachtte Levertijd: 2-4 weken

ClickFit EVO complete montageset voor staaldak
Meerdere kolommen naast elkaar? Bestel voor iedere kolom 1 complete montageset.

Wij adviseren om vooraf aan de bestelling eerst de Handleiding door te lezen om de juiste keuzes te maken.

 

 

De set bestaat uit:
Voldoende montageprofielen in de gekozen lengte (portrait of landscape) en dikte
Voldoende optimizer/micro-omvormer clips indien nodig
Voldoende eindkappen in de gekozen kleur
Voldoende Moduleklemmen in de gekozen kleur
Voldoende speciale zelftappende montageschroeven voor staalplaat

 

Het ClickFit EVO Staaldak montagemateriaal is ook uitermate geschikt voor schuine daken met dakbedekking van bitumen, EPDM of PVC op een harde ondergrond. Je dient dan alleen de meegeleverde zelftappende montageschroeven voor staalplaat, welke niet geschikt zijn voor hout of betonpluggen, te vervangen door geschikte schroeven voor de ondergrond (gewoon verkrijgbaar bij de lokale bouwmarkt).

 

De 'Optimizer Ready' versie heeft hogere profielen zodat er voldoende ruimte tussen het dak en de panelen ontstaat om optimizers of micro-omvormers te plaatsen. Indien je de 'Optimizer Ready' versie besteld, is de montageclip om de optimizer of micro-omvormer vast te zetten inbegrepen. 

 


Bestel je zwart? Dan zijn alle delen die in het zicht zitten (eindkappen en klemmen) zwart. De montageprofielen zijn aluminium-kleur. Deze zijn niet in het zwart verkrijgbaar. 

 

Het voordeel van deze complete set is dat u zeker weet dat u geen enkel onderdeel vergeet. 


Bestanden om te downloaden:
Brochure ClickFit EVO Staaldak
Handleiding ClickFit EVO Staaldak

0 sterren op basis van 0 beoordelingen