Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Offerte Aanvragen

Weet u niet zeker welke materialen u bij elkaar moet klikken? Laat dit dan gerust doen door de experts van Solar Bouwmarkt. Probeer ons van zoveel mogelijk info te voorzien. Hoe meer wij van uw situatie weten, hoe beter wij kunnen inschatten welke producten bij u passen!

Let op: Een offerte-aanvraag resulteert niet in een lagere prijs. Alle mogelijke kortingen komen op basis van aantallen en totaalbedrag automatisch tevoorschijn als u uw winkelmandje aan het vullen bent. 
 
 
Vraag uw offerte aan

 


* Verplichte velden
 
 

Legplan

Solar Bouwmarkt is een webshop voor de doe-het-zelfer. De installatie bemiddeling is een extra service voor de mensen die niet zelf het dak op durven. Voor de prijzen die wij rekenen verwachten wij wel dat de klant zelf meedenkt. Het legplan maak je daarom in eerste instantie zelf. Hier lees je hoe je dat eenvoudig zelf kan maken. Stuur je legplan per email naar ons op. Natuurlijk kijken wij even mee en zetten de puntjes op de i.