Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Munchen Solar 400WP Bifacial Transparent HJT Black Frame

Artikelnummer: MSMD400M6-HJT120DSN

Munchen Solar 400WP Bifacial Transparent Heterojunction Technology (HJT) Black Frame

 

Downloads

Datasheet 

 

Munchen Solar zonnepanelen

Al vanaf 2004 produceert München solar zonnepanelen. Duitse degelijkheid is hier wel op zijn plaats, de zonnepanelen van München solar voldoen namelijk aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ondanks dat ze het hoofdkantoor in Duitsland hebben staan vindt de productie toch in Azië plaats. Je de vindt de zonnepanelen van München Solar over de hele wereld.

Door de gunstige prijsstelling worden de zonnepanelen van München solar zowel door installateurs in residentiele projecten als in commerciële projecten gebruikt.

 

Het zonnepaneel: Munchen Solar 400WP Bifacial HJT

Dit paneel van München solar is voor zien van de zogehete 'HJT-techniek' ook wel Hetero Junction Technologie. Dit houdt in dat het paneel aan twee zijdes zonnecellen heeft (Bifacial) en dus ook aan twee zijdes opbrengst kan genereren. Door dat er ruimte tussen de cellen zit kan het licht ook mooi door de panelen heen vallen waardoor de zon makkelijk kan reflecteren op de achterzijde van het paneel. Je ziet in de datasheet ook twee STC (standaard test condities) staan:
STC (alleen lichtinval (zoninstraling 1000W/m²) aan de voorkant): 400WP
BSTC (lichtinval (zoninstraling 1000W/m²) aan de voorkant en via reflectie via een donker oppervlak (zoals een normaal dak of de grond) ook lichtinval (135W/m²) op de achterkant): 445WP

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt vinden van dit paneel
Deze panelen presteren helemaal goed op een plat dak. Mocht je nou een bitumen dak hebben dan is het super efficiënt om ook gebruik te maken van de POWER UP! witte dak coating. Via de reflectie dmv een wit oppervlak genereert dit paneel een maximale hoeveelheid energie. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen