Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

LG Solar

 

LG stopt met productie van zonnepanelen

De productie van zonnepanelen gaat door tot het tweede kwartaal 2022 om voldoende zonnepanelen op voorraad te hebben voor toekomstige serviceondersteuning. De sluiting van het zonnepaneelbedrijf zal naar verwachting op 30 juni 2022 zijn afgerond.

Dit nieuws heeft Solar Bouwmarkt doen besluiten per direct te stoppen met leveren van LG panelen.

Voor service en garantie op LG zonnepanelen die bij ons zijn gekocht bent u nu en in de toekomst van harte welkom. Wij zullen proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

 

Geen producten gevonden...