Hoymiles HMS-2000-4T Micro Omvormer 1-Fase

Artikelnummer: OMV-HOY-MIC-HMS-2000
Verwachtte Levertijd: Uit voorraad leverbaar

 

Hoymiles HMS 2000 Micro Omvormer

 

Korte Specificaties

  • Aanbevolen Aangesloten vermogen: 400W tot 670W
  • Geschikt voor 1-fase systemen
  • 2 tracker (voor 4 panelen)
  • 12 Standaard jaar garantie
  • Uit te breiden naar 25 jaar garantie 
  • Zeer flexibel design mogelijk omdat de kabels op maat gemaakt kunnen worden

 

Bekijk onze doe-het-zelf handleiding voor installatie, maar ook voor in gebruik name!

 

Wat Solar Bouwmarkt zegt

Inmiddels hebben we al twee jaar het systeem probleemloos bij ons op het dak van de Solar Bouwmarkt liggen om te testen hoe het product werkt. inmiddels kunnen we met zekerheid zeggen dat het een fijn systeem is om mee te werken. 

De voordelen van dit systeem zijn dat er op een Micro Omvormer meerdere panelen kunnen aangesloten worden. En je een extra flexibiliteit hebt wat betreft het maken van je legplan. Ook zit er op deze micro omvormers 12 jaar garantie. 

Wat de fabrikant zegt

10 jaar geleden is Hoymiles begonnen als bedrijf met de ontwikkeling van micro-omvormers. Met als missie zonne-energie voor iedereen bereikbaar te maken. Dit heeft Hoymiles in de praktijk vertaald door een uitermate flexibel systeem op te zetten met robuuste omvormers. 

Hoymiles vindt het belangrijk producten te maken waarop men kan vertrouwen en hiermee is men altijd bezig om de producten te testen, en door te ontwikkelen. Zeker dit laatste punt, het door ontwikkelen is belangrijk voor Hoymiles aangezien ze altijd de hoogst mogelijke efficiëntie  nastreven.

Op dit moment heeft Hoymiles meer dan 26 types Micro Omvormers en een compleet monitoringsysteem ontwikkeld voor de Europese markt. En zijn ze actief over de hele wereld. 

 

Ook nodig voor uw installatie

 

Downloads

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »