Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Tigo TS4-A-Optimizing

Artikelnummer: 471-00252-40
Onze beschikbare voorraad: 0 stuks
Verwachtte Levertijd: Langer dan 4 weken

Tigo Optimizers zijn te gebruiken in combinatie met ieder merk string omvormer.
Solar Bouwmarkt adviseert om de Tigo optimizers te combineren met Goodwe of SMA voor perfecte integratie en ondersteuning van de fabrikant.

Het grootste voordeel van Tigo Optimizers is dat je alleen de panelen die last hebben van schaduw van een optimizer hoeft te voorzien.

 

TS4-A Optimizing: Voor het aansluiten van 1 paneel van maximaal 500 WP

 

Beschikbare Downloads:

Tigo Brochure
Tigo TS4-A-O Datasheet

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen