Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Goodwe Lynx Home F 3.3 HV Battery Unit

Artikelnummer: 6031-0015
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Lynx Home F 3.3 HV Battery Unit

Maak het mogelijk om met de volgende drie producten uw eigen opslag van stroom waar te maken. Zo kunt ook u beginnen met het opslaan van uw eigen opgewekte energie.

 

Wat is er nodig om uw opgewekte stroom op te slaan?

  1. Een GoodWe Hybride omvormer (EH of ET serie)
  2. Een PCU of terwijl een power control unit
  3. Een aantal accu's 

 

Downloads

Download Datasheet
Download Installatie handleiding

 

GoodWe hoogspanningsbatterij Lynx Home F Series is een perfecte match en een hoogtepunt van GoodWe one-stop-shop energieopslagoplossing die de bewaking op afstand van het hele energieopslagsysteem realiseert met één enkele App. Hij biedt een breed capaciteitsbereik van 6,6 kWh tot 16,4 kWh. Daarom biedt het uitgebreide energieopslagopties om aan veeleisende projecteisen te voldoen, van optimalisatie van het eigen verbruik tot back-upgebruik. De stapelbare zelf detecterende modules maken het systeem bijzonder eenvoudig te installeren en te onderhouden. De betrouwbare lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterij cel technologie zorgt voor maximale veiligheid en een langere levensduur. Maak u klaar met de Lynx Home F-serie voor de robuuste energieopslag voor uw leven. De accu’s

 

Hoe stel je, jouw pakket samen?

 

Mogelijke accu combinaties Benodigde PCU Benodigde 3.3 HV Battery Units Type omvormer
LX F6.6-H 1 2 Hybride omvormer EH of ET serie
LX F9.8-H 1 3 Hybride omvormer EH of ET serie
LX F13.1-H 1 4 Hybride omvormer EH of ET serie
LX F16.4-H 1 5 Hybride omvormer EH of ET serie

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen