URE / NSP 355WP Z-U-FAK355E7D Full Black

Artikelnummer: PAN-URE-BLK-355
Levertijd: 2 - 5 dagen

355wp Mono Duo Cells
Afmetingen 1755x1038x35
12 jaar Product Garantie
25 jaar Vermogens Garantie

Datasheet


Wat de fabrikant zegt:

De nieuwe URE DUO monokristallijnen zonnepanelen van URE onderscheiden zich door het mooie design en de bijzonder hoge prestaties, dankzij de innovatieve  DUO halfcellen technologie. Het paneelconcept is gecombineerd met ultramoderne halfcellen en een 6-  busbar design, waardoor uitstekende prestaties worden bereikt onder reële omstandigheden - zowel met lage intensiteit van de zonnestraling als met warme, heldere zomerdagen. De  DUO halfcellen zorgen voor 3% meer vermogen.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over half-cell panelen:

In ongeveer een jaar hebben we een paar duizend van 'half-cell' panelen geleverd aan DHZ-ers, maar ook zelf geïnstalleerd. Wat ons opvalt is dat ze zeer stevig en robuust aanvoelen tijdens de installatie. Wat echter nog veel belangrijker is; wij zien in de monitoring data dat de DUO series bijna 8% meer rendement per WP opleveren dan alle andere 60 cellen panelen. Zelf de gerenommeerde merken als LG halen deze opbrengsten niet. Vol verbazing hebben de panelen eens aan een nadere inspectie onderworpen en zagen het volgende: 
Het paneel is in twee delen verdeeld van 100 X 80 CM. In iedere helft zitten 60 halve zonnecellen. Deze twee delen staan in het midden parallel. Waar de stroom bij een normaal 60 cellen paneel door alle cellen loopt, hoeft deze nu slechts de halve afstand te overbruggen, waardoor deze een lagere weerstand ondervind. Dit heeft meerdere voordelen: ten eerste, direct inzichtelijk: een hogere opbrengt. Maar daar blijft het niet bij. Een lagere weerstand betekend ook een minder snelle degradatie. Last but not least: een halve cel heeft een lagere oppervlaktespanning dan een hele. De kans op celbreuk bij een fikse hagelbui is hierdoor veel lager. Ook dit komt de degradatie ten goede. Kortom: een robuust paneel met een direct zichtbare hogere opbrengst. En op lange termijn een nog veel hogere opbrengst dan de meest gangbare panelen. 

Kenmerken:

- Voorzien van DUO halfcellen technologie
- 120 monokristallijne cellen
- Spanning is gelijk aan een 60 cellen paneel, dus gewoon combineerbaar met alle types omvormers en optimizers
- Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiëntie tot en met 19,9 %.
- 12 jaar productgarantie
- 25 jaar lineaire prestatiegarantie

WP Vermogen: 355
Cell Techniek: Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Zwart
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1755mm x 1038mm x 35m
Gewicht: 18.7 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 12 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P404 (korte Strings)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7+
0 sterren op basis van 0 beoordelingen