Trina Vertex Mono 1/3 Cut TSM-400DE09.08 TS4 400WP Perc

Artikelnummer: PAN-TRI-WBS-400
Levertijd: 2 - 4 Weken
  • Koop 30 voor €146,02 per stuk en bespaar 2%

Download Datasheet

 

Wat de fabrikant zegt over dit product:

De panelen van de Trina Vertex range hebben tri-cut PERC cellen, waardoor ze een hoog vermogen leveren met een relatief klein oppervlak. Deze black-white panelen uit de Vertex range leveren het hoogste vermogen van het Trina assortiment. Ze zijn zeer geschikt voor middelgrote projecten, maar kunnen ook goed residentieel toegepast worden. De Trina Vertex panelen komen standaard met 15 jaar garantie.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Na het succes van de half-cut cellen was het natuurlijk een kwestie van tijd tot de eerste farikant zijn cellen in nog kleinere delen ging snijden. Trina is de eerste met een 1/3 cel, terwijl andere fabrikanten kozen voor de zgn Shingeled techniek maar de meeste nog gewoon halve cellen gebruiken. In de praktijk zien wij dat dit niet leidt tot een betere opbrengst, maar wel tot een vreemd formaat.

Ons oordeel is dat dit een prima paneel is. Het ziet er goed afgewerkt uit. Je kan rustig stellen dat de panelen doen waarvoor ze bedoeld zijn tegen een gemiddelde prijs. Let echter wel op de breedte bij het kiezen van het juiste montagemateriaal. 

WP Vermogen: 400WP
Cell Techniek: Percium 1/3 Cell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1754 x 1096 x 30
Gewicht: 21 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P404 (korte Strings) - P850 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen