Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Tigo Cloud Connect Set incl. Gateway, Indoor

Artikelnummer: 344-00000-00
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Tigo Optimizers zijn te gebruiken in combinatie met ieder merk string omvormer.
Solar Bouwmarkt adviseert om de Tigo optimizers te combineren met SMA voor perfecte integratie en ondersteuning van de fabrikant.

Het grootste voordeel van Tigo Optimizers is dat je alleen de panelen die last hebben van schaduw van een optimizer hoeft te voorzien.

 

Tigo Optimizers komen in drie varianten:

TS4-R Optimizing: Deze optimizer optimaliseert de opbrengst van de hele string wanneer één of meerdere panelen last hebben van schaduwvorming. Tevens zorgt de optimizer voor monitoring per paneel (in combinatie met de Cloud Connect Set en Gateway) en DC-Safety.

TS4-R Monitoring: Deze optimzer optimaliseert niet, maar zorgt voor monitoring per paneel (in combinatie met de Cloud Connect Set en Gateway) en DC-Safety.

TS4-R Safety: Deze optimzer optimaliseert niet, heeft geen mogelijkheden voor monitoring per paneel (in combinatie met de Cloud Connect Set en Gateway) maar wel DC-Safety.

 

Beschikbare Downloads:

Tigo Brochure
Tigo TS4-R Datasheet

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen