Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Blubase Connect Solarsteller

Artikelnummer: MON-SSC-PLT-STELSTOK-60
Verwachtte Levertijd: 2-4 weken

De Solarsteller is een handig hulpmiddel voor de installateur die razendsnel alle profielen op de juiste afstand wil zetten.

De experts van Solar Bouwmarkt geven uit ervaring dit advies: De Solarsteller is een perfect hulpmiddel voor grote installaties op bedrijfsdaken. Met dit hulpmiddel wordt dan veel tijd gewonnen.

In een particuliere set van minder dan 50 panelen is de Solarsteller absoluut overbodig. Hij ligt alleen maar in de weg...

0 sterren op basis van 0 beoordelingen