Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Solarstell Ophoogblok

Artikelnummer: MON-SSC-PLT-BLOK
Verwachtte Levertijd: 2 - 4 Weken

Solarstell Connect wordt gebruikt op een plat dak met grind. Door deze ophoogblokken toe te passen hoeft niet al het grind onder de elementen te worden verwijderd maar alleen het grind op de plek waar de voeten van de basis elementen komen.

 

Het ophoogblok is zo ontworpen dat hij perfect past in de voet en daardoor niet zal verschuiven en is 50mm hoog.

 

Bij een landscape opstelling heeft u per basiselement 2 ophoogblokken nodig en bij portrait opstelling 3 ophoogblokken per basiselement.

 

Tevens is het ophoogblok vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen