Inloop-Spreekuur

Bij Solar Bouwmarkt beseffen wij dat het ontwerpen van je eigen systeem en het bij elkaar zoeken van de juiste producten kan best een uitdaging zijn.

Voor alle vragen over zonne-energie bent u daarom van harte welkom op ons inloop-spreekuur.

Op onderstaande vrijdagen van 14:00 - 17:00 uur zitten onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Vanwege de corona-maatregelen is onze inloop de komende weken alleen op afspraak!
Wil je graag komen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je gegevens en omschrijf wat je graag wil komen bespreken. onze experts kunnen dan inschatten hoeveel tijd ze voor u moeten inplannen. U wordt gebeld of gemaild om de afspraak te bevestigen. Geen bevestiging is geen afspraak!


15 mei - Aanwezig, maar alleen op afspraak!
22 mei - Aanwezig, maar alleen op afspraak!
29 mei - Aanwezig, maar alleen op afspraak!
5 juni - Aanwezig 
12 juni - Aanwezig
19 juni - Aanwezig
26 juni - Aanwezig

Adres:
Musicalstraat 7B
1323VR Almere

 

Met een kop koffie in de hand kan je hier al je ontwerp- of technische vragen op tafel gooien. Niets is te gek. De experts van Solar Bouwmarkt hebben tienduizenden panelen ervaring en helpen je graag met een eerlijk advies.

Veel materialen zijn op locatie aanwezig om even te bekijken en in je handen te nemen. Op deze manier wordt het een minder grote uitdaging om zelf aan het installeren van zonnepanelen te beginnen.

 

Wat kan je verwachten?
Geen verkopers in een overhemd, maar ervaren installateurs op gympies die weten waar ze over praten en dit in normaal Nederlands op een begrijpbare manier kunnen overbrengen. Zij vinden niets leuker dan jou te begeleiden naar de installatie die echt bij jou past. Schiet gerust al je vragen op ze af; zij hebben alles al eens in de praktijk gebracht!
Ons motto is niet voor niets: Zonne-Energie is geen Rocket-Science! 

 

Waarom zou u een advies van Solar Bouwmarkt experts aannemen?
Bij Solar Bouwmarkt werken de echte experts. Zij hebben zoveel kennis en ervaring dat zij door grote bedrijven (Technische Unie, diverse groothandels, Enphase en diverse grote woningcoöperaties) worden ingehuurd om daar technische trainingen voor professionele installateurs te verzorgen. Als een professionele installateur iets kan leren van onze mannen, dan kan u dat vast ook.

 

Ook de particulier kan op cursus!
Dezelfde trainer die professionele installateurs cursus geeft, geeft 1 x per maand een cursus voor particuliere doe-het-zelfers. In een aangepast programma gaan we door de keuze van materialen heen en leggen we de nadruk op keuze van panelen en omvormers waarbij opbrengst, veiligheid en rendement centraal staan.

Kijk voor beschikbare data op deze pagina.