Corona Update

 

Het cornavirus heeft Nederland weer in haar greep. Ook Solar Bouwmarkt ontkomt niet aan de gevolgen. Op deze pagina informeren wij u over de actuele status.

 

Actuele Status, bijgewerkt op 15 december

 

Bestellingen worden normaal verwerkt. De vertraging is minimaal!
Let wel op de gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

 

Bereikbaarheid en personele bezetting: Het enige eerlijke antwoord is dat het kantoorpersoneel niet alle telefoontjes kan aanpakken en wij daarvoor op uw begrip rekenen.

Wij volgen de landelijke richtlijn; iedereen die zelf of iemand binnen het gezin met symptomen van griep heeft of verkouden heeft blijft thuis. Dat betekend dat wij op minder dan halve capaciteit draaien. 

Daarbij komt dat de rest van Nederland ineens tijd heeft om zich met zonnepanelen bezig te houden en wij worden overspoelt door technische vragen, offerteaanvragen, vragen over bestellingen e.d. Het resultaat is dat telefonische wachttijden oplopen. Het is niet anders…

Maak het jezelf en ons makkelijk en ga niet in de wacht hangen. Stuur een email met je vraag of boodschap naar [email protected] en deze wordt (behalve in de periode van kerst en oud & nieuw, binnen één werkdag beantwoord.

 

Beschikbaarheid van producten

Bijna alle producten zijn gewoon leverbaar. Ons magazijn staat tot de laatste palletplek vol en dagelijks worden de lege plekken gevuld. Wij doen uiteraard ons best de levertijden van alle producten op de webshop actueel te houden. Heeft het door u gewenste product een iets langere levertijd, maar wilt u zeker weten dat u als eerste geleverd krijgt? De beste manier is om uw order gewoon te plaatsen. Dan staat u bovenaan op de wachtlijst!

 

Inloopspreekuur

Met een kop koffie in de hand kan je hier al je ontwerp- of technische vragen op tafel gooien. Niets is te gek. De experts van Solar Bouwmarkt hebben tienduizenden panelen ervaring en helpen je graag met een eerlijk advies.

Natuurlijk vragen wij iedereen zich ook tijdens onze inloop aan de geldende corona-regels te houden. Ben je ziek of verkouden, kom dan niet. Wij geven nog even geen handen en blijven aan de andere kant van de tafel zitten. Iets minder gezellig dan normaal, maar uw vragen kunt u allemaal kwijt!

 

Cursussen

De DHZ gaat gewoon door op iedere laatste zaterdag van de maand. Je kan je inschrijven op deze pagina.

 

Afhalen van goederen

Uw bestelling afhalen kan gewoon, zoals altijd, op afspraak. Er gelden wel een paar duidelijke spelregels:

  • Wij vragen u niet te komen als u, of één van uw huisgenoten de bekende corona-symptomen vertoont.
  • U komt met maximaal twee personen.
  • Hoe leuk wij het vinden u te mogen begroeten, wij schudden even geen handen en houden de voorgeschreven anderhalve meter afstand.
  • Er is ruimte voor een kop koffie en u kunt natuurlijk uw laatste vragen kwijt aan één van onze experts. Ook het toilet is beschikbaar voor de mensen die van ver komen.
  • Betalen bij afhalen kan met PIN, iDeal (vergeet uw reader niet), contant of een Tikkie.

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen al onze klanten een gezonde en zonnige winter!