Corona Update

 

Het cornavirus heeft Nederland in haar greep. Ook Solar Bouwmarkt ontkomt niet aan de gevolgen. Op deze pagina informeren wij u over de actuele status.

 

Actuele Status, bijgewerkt op 10 april

 

Bestellingen worden weer normaal verwerkt. De vertraging is minimaal!

Verwerken van bestellingen heeft prioriteit boven telefoon en email! Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen de afgesproken tijd te leveren en dat lukt op dit moment weer aardig :)

 

Bereikbaarheid en personele bezetting: Het enige eerlijke antwoord is dat het kantoorpersoneel het niet aankan en wij daarvoor op uw begrip rekenen.

Wij volgen de landelijke richtlijn; iedereen die symptomen van griep heeft of verkouden is blijft thuis. Daarnaast blijft een deel thuis om kinderen op te vangen die niet naar school gaan of omdat zij kwetsbare dierbaren thuis hebben. Dat betekend dat wij op minder dan halve capaciteit draaien. 

Daarbij komt dat de rest van Nederland ineens tijd heeft om zich met zonnepanelen bezig te houden en wij worden overspoelt door technische vragen, offerteaanvragen, vragen over bestellingen e.d.

Kantoorpersoneel springt vaak bij in het magazijn bij het verwerken van orders. Het resultaat is dat telefonische wachttijden oplopen en e-mails worden niet altijd even snel beantwoord. Het is niet anders… Wij zien ineens negatieve reviews van gefrustreerde klanten die het niet willen begrijpen en denken dat deze crisis niet voor hun geldt en wij worden daar een beetje verdrietig van. Lieve mensen, wij doen ons best! Klanten die al een order hebben geplaatst gaan voor. Kun je daar niet mee omgaan? Pech!

 

Beschikbaarheid van producten

Veel producten zijn gewoon leverbaar. Montagemateriaal, aansluitmateriaal en de meeste omvormers zijn ruim op voorraad. Zonnepanelen zijn ronduit problematisch! Alle groothandels zijn al ruime tijd door hun voorraden heen en de inkomende goederenstroom vanuit China ligt stil. Ons magazijn staat nog vol, maar bijna alle panelen zijn al verkocht en wachten op uitlevering.

Gelukkig hebben wij via ons uitgebreide netwerk nog een ruime hoeveelheid van de best-geteste Q-Cells panelen kunnen reserveren. De beschikbare modellen en hoeveelheden staan in de webshop.

Wij doen uiteraard ons best de levertijden van alle producten op de webshop actueel te houden.
Heeft het door u gewenste product een iets langere levertijd, maar wilt u zeker weten dat u als eerste geleverd krijgt? De beste manier is om uw order gewoon te plaatsen. Dan staat u bovenaan op de wachtlijst!

 

Inloopspreekuur

Ons inloopspreekuur schorten wij op tot na de eerste week van juni. Meer info over de gecancelde en beschikbare data staan op deze pagina.

 

Cursussen

Geplande DHZ cursussen worden opgeschort tot minimaal begin juni. Beschikbare data staan op deze pagina.

 

Afhalen van goederen

Uw bestelling afhalen kan gewoon, zoals altijd, op afspraak (Na 13 April!). Er gelden wel een paar duidelijke spelregels:

  • Wij vragen u niet te komen als u, of één van uw huisgenoten de bekende symptomen vertoont.
  • U komt met maximaal twee personen.
  • Hoe leuk wij het vinden u te mogen begroeten, wij schudden even geen handen en houden de voorgeschreven anderhalve meter afstand.
  • Wij vragen u vriendelijk even buiten te wachten. Ook het toilet is op dit moment even een no-go zone.
  • Betalen bij afhalen kan met iDeal (vergeet uw reader niet) of een Tikkie. De PIN automaat is een bron van besmetting dus deze gaat even in de kast. Ook contant geld accepteren wij op dit moment even niet.
  • Wij zetten uw bestelling met de heftruck, op een pallet, achter uw auto zodat u deze op uw gemak kan controleren en inladen. Normaal helpen wij graag een handje, maar in deze tijden moet u helaas zelf uw spullen inladen.
  • Wij rekenen er op dat u net zoveel om onze gezondheid geeft als wij om die van u. Daarom vragen wij u om alle richtlijnen te respecteren. Het is helaas minder klantvriendelijk, behulpzaam en amicaal als wij gewent zijn met onze klanten om te gaan maar wij reken op uw begrip. Uw en onze gezondheid is belangrijker dan uw zonnepanelen...

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen al onze klanten een gezonde en zonnige zomer!