Phono Solar PS380M4-20/UH 380WP Perc Half Cell

Artikelnummer: PS380M4-20/UH
Levertijd: 2 - 5 dagen

Datasheet

Wat de fabrikant zegt over dit product:

Phono Solar maakt gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen en heeft een kwaliteitsstandaard die ver boven het industrie-gemiddelde ligt! Phono Solar zonnepanelen zijn als beste getest in de onafhankelijke betrouwbaarheidstest van het internationale consultancy bureau DNV GL. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren. Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen. Voordelen van Phono Solar: Uitstekende prestaties in zwakke lichtomstandigheden Zeer uitgebreid getest Uitstekende temperatuurcoëfficiënt Bestand tegen zout, ammoniak, zand en PID

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Dit paneel heeft een hoog vermogen, maar haalt dat uit een groter oppervlak. Let daarom goed op het formaat. Het kan soms beter uitkomen om met dit formaat te werken om het beschikbare dakoppervlak zo goed mogelijk te benutten. Gebruik je een groot formaat paneel, dan kan dat ook voordeel opleveren omdat je minder montagemateriaal optimizers of micro-omvormers nodig hebt. 

Panelen van Phono Solar scoren meestal ergens in het middensegment van onze test. Dit paneel van Phono Solar ziet er goed afgewerkt uit. Je kan rustig stellen dat de panelen doen waarvoor ze bedoeld zijn tegen een gemiddelde prijs. 

WP Vermogen: 380WP
Cell Techniek: Full Black Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1764 x 1040 x 35
Gewicht: 23.5 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P850 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen