Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Viridian ROZE F16-VBC-G1 Velux dakraam, Centraal beneden

Artikelnummer: F16-VBC-G1
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Dit pakket is voor een dakraam in een centrale positie op de onderste rij van een configuratie met ernaast en erboven panelen. Het F16-VBC pakket is verkrijgbaar bij ons. terwijl de ODL-gootstukken kunnen worden gekocht via VELUX-leveranciers.

 

LET OP: dit pakket is voor landscape plaatsing van de panelen.

 

Wil je weten welke onderdelen je nodig hebt voor jouw project? Gebruik de calculator om eenvoudig je eigen configuratie samen te stellen.

Kijk op deze pagina voor alle gebruiksaanwijzingen en video's over dit product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen