Longi Solar LR5-72HIH-550M 550WP Perc silver frame

Artikelnummer: 1201-0639
Onze beschikbare voorraad: 26 stuks
Verwachtte Levertijd: Uit voorraad leverbaar
  • Koop 36 voor €136,22 per stuk en bespaar 2%

 

Longi Solar LR5-72HIH-550M 550WP Perc silver frame

 

Let op! de Longi Solar 550Wp panelen zijn qua formaat niet te verzenden, deze kunnen enkel afgehaald worden. 

Downloads

Download Datasheet

 

Wat de fabrikant zegt over dit product

LONGI Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld.

Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Eind 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden.

Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

Aangedreven door geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring op het gebied van monokristallijn silicium, heeft LONGi Solar in 2017 ongeveer 4.7GW-producten verzonden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xi'an (China) en heeft vestigingen in Japan, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië, Afrika & Europa

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product

Longi is de grootste producent van zonnecellen ter wereld. Dan mag je verwachten dat er prima panelen gemaakt worden tegen een scherpe prijs. Dat is dan ook precies wat Longi doet! Dit paneel van Longi ziet er goed afgewerkt uit. Het heeft een geweldig hoog WP vermogen, wat komt door het type zonnecel dat is gebruikt. Klein nadeel is dat deze cellen een beetje een blauwe gloed over zich hebben en dus niet zo mooi zwart zijn als bijvoorbeeld de panelen van München Solar, maar als je dat afzet tegen de ongelofelijk lage prijs is het een geweldige aankoop voor de klant die veel vermogen wil tegen een super strakke prijs.

WP Vermogen: 550WP
Cell Techniek: Percium Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Aluminium
Formaat in mm: 2256 x 1133 x 35mm
Gewicht: 27.2 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 12 jaar
Bijpassende Solaredge Optimizers: S650B
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ8HC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen