Longi Solar LR4 455WP Perc LR4-72HPH-455

Artikelnummer: LR4-72HPH-455M
Levertijd: 2 - 5 dagen
  • Koop 30 voor €195,02 per stuk en bespaar 2%

 

Download Datasheet

 

Wat de fabrikant zegt over dit product:

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld.

Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Eind 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden.

Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

Aangedreven door geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring op het gebied van monokristallijn silicium, heeft LONGi Solar in 2017 ongeveer 4.7GW-producten verzonden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xi’an (China) en heeft vestigingen in Japan, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië, Afrika & Europa

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Longi is de grootste producent van zonnecellen ter wereld. Dan mag je verwachten dat er prima panelen gemaakt worden tegen een scherpe prijs. Dat is dan ook precies wat Longi doet! Dit paneel van Longi ziet er goed afgewerkt uit. Het heeft een geweldig hoog WP vermogen, wat komt door het type zonnecel dat is gebruikt. Klein nadeel is dat deze cellen een beetje een blauwe gloed over zich hebben en dus niet zo mooi zwart zijn als bijvoorbeeld de panelen van Munchen Solar, maar als je dat afzet tegen de ongelofelijk lage prijs is het een geweldige aankoop voor de klant die veel vermogen wil tegen een superstrakke prijs.

Dit paneel heeft een hoog vermogen, maar haalt dat uit een groter oppervlak. Let daarom goed op het formaat. Het kan soms beter uitkomen om met dit formaat te werken om het beschikbare dakoppervlak zo goed mogelijk te benutten. Gebruik je een groot formaat paneel, dan kan dat ook voordeel opleveren omdat je minder montagemateriaal optimizers of micro-omvormers nodig hebt. 

WP Vermogen: 455WP
Cell Techniek: Percium Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Aluminium
Formaat in mm: 2094x1038x35 mm
Gewicht: 19.5 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 12 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: S500
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
| Rinke 05-07-2021 15:17

Totaal 9 panelen liggen. Als ik de opbrengst per paneel bekijk zitten er 4 van de 9 boven de opbrengst volgens de test van Solar bouwmarkt . En 5 er beneden,maar dat heeft voornamelijk te maken met schaduwwerking. Opbrengst juni 2021 tussen 61,2 en 65,9 kwh per paneel. Gemiddeld 63,4 kwh per paneel. Dus keurig zoals verwacht. Dik tevreden!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen