Goodwe GW3600D-NS

Artikelnummer: OMV-GDW-1PH-3600DNS
Levertijd: 2 - 5 dagen

Aanbevolen Aangesloten Vermogen: 3500-4680 WP
WiFi & LAN los bij te bestellen
2 MPP Trackers
1-fase
10 jaar Garantie

https://www.solar-bouwmarkt.nl/ethernet-g2.html
https://www.solar-bouwmarkt.nl/wifi-g2.html

Download Datasheet

 

De omvormers uit de GoodWe D-NS-serie zijn als opvolger van de DS-serie de nieuwste enkelfase, dual string omvormers in het assortiment. De D-NS omvormers zijn nóg compacter, lichter én voordeliger. Het scherpe prijsniveau en de uitgebreide mogelijkheden maken de omvormers uit deze serie tot de meest interessante dual string omvormers uit de topklasse. In de D-NS-serie van GoodWe zijn de volgende omvormers verkrijgbaar: GW3000-D-NS, GW3600-D-NS, GW4200-D-NS en GW5000-D-NS.

De omvormers uit de D-NS-serie zijn standaard uitgerust met een DC switch. 

 

GoodWe + Tigo
De toevoeging van Tigo optimizers maakt gedeeltelijke optimalisatie van een solar installatie mogelijk. Om de communicatie tussen Tigo optimizers en GoodWe omvormers mogelijk te maken heeft GoodWe een omvormer ontwikkeld met geïntegreerde Tigo CCA. De CCA (Cloud Connect Advanced) is een compacte en krachtige datalogger die een koppeling met de cloud en de monitoringsoftware mogelijk maakt.

De GoodWe omvormers met geïntegreerde CCA zijn beschikbaar voor de omvormers uit de DNS en DT-serie tot 10K. In combinatie met de TAP (Tigo access point), is het mogelijk om de Tigo optimizers uit te lezen in het GoodWe monitoring portaal. Op deze manier is alle informatie van het zonne-energiesysteem zichtbaar in één portaal.

 

Kenmerken van GoodWe D-NS Series:

  • Standaard 10 jaar garantie
  • WiFi los bij te bestellen
  • Zeer compact
  • Breed spanningsbereik: 80-550 V
  • Geluidsarm

https://support.goodwe.com/portal/en/kb/gw/sems

De Support Medewerkers van Solar Bouwmarkt hebben een handige handleiding geschreven waarin je stap voor stap kan lezen hoe je de omvormer koppelt aan je WiFi netwerk en deze vervolgens koppelt aan je monitoring-account. Download de handleiding hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen