Goodwe GW17KN-DT Smart

Artikelnummer: 2041-0680
Levertijd: 2 - 5 dagen

Aanbevolen Aangesloten Vermogen: 17000-22100 WP
WiFi & LAN los bijbestellen
2 MPP Trackers
3-fase
5 jaar Garantie

 

Download Datasheet

 

De GoodWe DT Smart-serie omvat de kleinste driefase omvormers. Deze GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 2 MPPTs. 

De omvormers uit de DT Smart-serie zijn standaard uitgerust met een DC switch. Bij de GoodWe DT Smart omvormers bestel je losse WiFi – of LAN communicatiemodules, afhankelijk van je wensen.De productgarantie is 5 jaar.

GoodWe + Tigo
De toevoeging van Tigo optimizers maakt gedeeltelijke optimalisatie van een solar installatie mogelijk. Om de communicatie tussen Tigo optimizers en GoodWe omvormers mogelijk te maken heeft GoodWe een omvormer ontwikkeld met geïntegreerde Tigo CCA. De CCA (Cloud Connect Advanced) is een compacte en krachtige datalogger die een koppeling met de cloud en de monitoringsoftware mogelijk maakt.

De GoodWe omvormers met geïntegreerde CCA zijn beschikbaar voor de omvormers uit de DNS en DT-serie tot 10K. In combinatie met de TAP (Tigo access point), is het mogelijk om de Tigo optimizers uit te lezen in het GoodWe monitoring portaal. Op deze manier is alle informatie van het zonne-energiesysteem zichtbaar in één portaal.

 

Kenmerken van GoodWe DT Smart Series:

  • Standaard 5 jaar garantie
  • WiFi of LAN los bijbestellen
  • Zeer compact
  • Breed spanningsbereik: 180-850 V
  • Geluidsarm

 

De Support Medewerkers van Solar Bouwmarkt hebben een handige handleiding geschreven waarin je stap voor stap kan lezen hoe je de omvormer koppelt aan je WiFi netwerk en deze vervolgens koppelt aan je monitoring-account. Download de handleiding hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen