Q Cells G8+ Duo 340WP Full Black 25JR Garantie - OP=OP

€139,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2 - 5 dagen

 

Magazijn opruiming. Het beschikbare aantal zijn de laatste exemplaren.

 

Download Datasheet

 

De nieuwe Q.PEAK DUO monokristallijnen zonnepanelen van Q CELLS onderscheiden zich door het mooie design en de bijzonder hoge prestaties, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO halfcellen technologie. Het Q.ANTUM’s paneelconcept is gecombineerd met ultramoderne halfcellen, waardoor uitstekende prestaties worden bereikt onder reële omstandigheden - zowel met lage intensiteit van de zonnestraling als met warme, heldere zomerdagen. De Q.Antum DUO halfcellen zorgen voor 3% meer vermogen.

 

De G8+ Module is Q Cells' eerste paneel met 25 jaar productgarantie!

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over Q Cells panelen:

Alle Q Cells panelen scoren iedere maand consequent als hoogste in onze eigen Zonnepanelen Test. Dit laat zien dat deze panelen onder alle omstandigheden als beste presteren. Volgens de experts van Solar Bouwmarkt zijn de panelen van Q Cells op dit moment een zeer goede keuze wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Misschien net niet de allergoedkoopste, maar zeker betrouwbaar en met een bewezen hoog rendement.

 

In ongeveer een jaar hebben we een paar duizend Q Cells panelen geleverd aan DHZ-ers, maar ook zelf geïnstalleerd. Wat ons opvalt is dat ze zeer stevig en robuust aanvoelen tijdens de installatie. Wat echter nog veel belangrijker is; wij zien in de monitoring data dat de DUO series meer rendement per WP opleveren dan andere panelen. Zelf de gerenommeerde merken als LG halen deze opbrengsten niet. Vol verbazing hebben de panelen eens aan een nadere inspectie onderworpen en zagen het volgende: 
Het paneel is in twee delen verdeeld van 100 X 80 CM. In iedere helft zitten 60 halve zonnecellen. Deze twee delen staan in het midden parallel. Waar de stroom bij een normaal paneel door 60 hele cellen loopt, hoeft deze nu slechts de halve afstand te overbruggen, waardoor deze een lagere weerstand ondervind. Dit heeft meerdere voordelen: ten eerste, direct inzichtelijk: een hogere opbrengt. Maar daar blijft het niet bij. Een lagere weerstand betekend ook een minder snelle degradatie. Last but not least: een halve cel heeft een lagere oppervlaktespanning dan een hele. De kans op celbreuk bij een fikse hagelbui is hierdoor veel lager. Ook dit komt de degradatie ten goede. Kortom: een robuust paneel met een direct zichtbare hogere opbrengst. En op lange termijn een nog veel hogere opbrengst dan de meest gangbare panelen.

WP Vermogen: 340WP
Cell Techniek: Full Black Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Zwart
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1740mm × 1030mm × 32mm
Gewicht: 19.9 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 25 jaar
Land van Herkomst: Korea
Bijpassende Solaredge Optimizers: P370 - P404 (korte Strings) - P700 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7+
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen