Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

ECO set voor 3 panelen

Artikelnummer: 100-4083
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Let op! FlatFix, FlatFix ECO en FlatFix Fusion zijn drie verschillende montagesystemen van dezelfde fabrikant. Gebruik geen onderdelen door elkaar.

 

FlatFix ECO

Passend voor zonnepanelen afmetingen van 980 mm tot 1020 mm. Voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte daken. FlatFix Eco wordt standaard in een hoek van 20° geleverd. Iedere zonnepaneel is afzonderlijk optimaal op het dak te plaatsen. Dit FlatFix Eco systeem is geschikt voor bijna alle types zonnepanelen.

 

Hulp nodig met het ontwerpen van uw systeem en het samenstellen van een materiaallijst? Vraag ons gerust om hulp. 

Kijk ook eens naar onze complete sets montagemateriaal. Dan weet je zeker dat je niets vergeet en ben je meestal ook nog voordeliger uit.

 

Beschikbare downloads:
Handleiding Flatfix ECO

0 sterren op basis van 0 beoordelingen