Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Enphase AC Battery Muurbeugel

Artikelnummer: BWM-450MM-A
Verwachtte Levertijd: Langer dan 4 weken

Enphase AC Battery Muurbeugel

 

Enphase zet de standaard in Solar Opslag met de AC Battery.

De Enphase AC Battery werkt samen met IEDER merk zonnepanelen systeem zonder extra kosten of aansluitmaterialen. hiervoor heb je het volgende nodig:

  •  Één of meerdere AC Battery's
  •  Per AC BAttery een montageplaat
  •  Per systeem één IQ Gateway S Metered

Met zijn 1,2 kWh is het een modulair systeem dat voor iedere toepassing geschikt is. Je kan meerdere AC Battery's parallel koppelen om zo de opslag in stappen te vergroten.

De AC Battery is eenvoudig te installeren, superveilig, betrouwbaar en gaat minimaal 10 jaar mee.

Solar Bouwmarkt is de eerste in Nederland die de AC Battery al in een testopstelling heeft hangen. Kom gerust eens bij ons kijken hoe dit werkt...

 

Beschikbare downloads

Brochures
Waarom Enphase


Datasheets
Datasheet IQ7 & IQ7+ Micro Omvormers
Datasheet IQ7A Micro Omvormer
Datasheet Q Cable en Accessoires
Datasheet IQ Gateway S Standaard
Datasheet IQ Gateway S Metered
Datasheet AC Battery

En vergeet niet te kijken op ons Youtube kanaal voor de nodige hints en tips.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen