Denim UM2370BB120H 370WP Full Black Half Cell

Artikelnummer: 110372
Levertijd: 2 - 5 dagen
  • Koop 30 voor €170,52 per stuk en bespaar 2%

Download Datasheet

Wat de fabrikant zegt over dit product:

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Denim zonnepanelen worden geïmporteerd en geleverd door één van Nederlands grootste Groothandels. Dit geeft in combinatie met de lange garantietermijn een stukje zekerheid. Het paneel is mooi afgewerkt en levert het verwachtte vermogen. De panelen van Denim komen over het algemeen hoger dan gemiddeld uit onze test. De experts van Solar Bouwmarkt vinden de panelen van Demin daarom een goede keuze voor de klant die een stukje zekerheid zoekt en bereid is daar iets meer dan gemiddeld voor te betalen. Denim panelen zijn echter niet altijd even goed leverbaar en een bepaald model is meestal maar een korte periode te verkrijgen. Houdt hier rekening mee als je je dak in fases wil vol leggen.

WP Vermogen: 370WP
Cell Techniek: Full Black Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Zwart
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1755 x 1038 x 35 mm
Gewicht: 19.5 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Land van Herkomst: Hoofdkantoor: Nederland - Productie: Onbekend
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P730 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen