Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Schuin staaldak Montagemateriaal per Paneel

Artikelnummer: RAND4458736
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)

Montagemateriaal per paneel is in alle gevallen het juiste product om te bestellen als je (nog) niet zeker weet hoe je legplan er uit ziet.

Als je je order met dit product doorvoert nemen wij contact op om je legplan door te nemen om ervoor te zorgen dat je precies de juiste producten krijgt.

 

Bestanden om te downloaden:
Brochure ClickFit EVO
Handleiding ClickFit EVO

0 sterren op basis van 0 beoordelingen