Dakhaak Multi (5 stuks)

€25,81
* Stukprijs: €5,16 /
Levertijd: 2 - 5 dagen

De Standaard dakhaak is bedoeld voor portrait montage op horizontale rails.
De dikte van de dakpan en panlat is instelbaar. Deze haak is dus prima te gebruiken bij dakpannen met een erg hoge golf, of een doorhangend dak.

De dakhaak is gefabriceerd uit hoogwaardig aluminium. Het gepatenteerde ontwerp is zo gemaakt dat de haak zonder montagemiddelen en gereedschappen aan te brengen is op ieder pannendak, ongeacht het gebruikte type dakpan. De rail is zodanig vormgegeven dat deze zonder montagemiddelen en gereedschappen op de haak geklikt kan worden.

Het dikte bereik (dakpan plus panlat) van de standaard dakhaak is 30mm tot 63mm. Kies de haak die het beste bij jouw pannen past door eerst de dikte van een dakpan plus de panlat te meten. De haak kan beter een beetje te los zitten dan te strak...

ClickFit is uitvoerig getest en gecertificeerd en voldoet volledig aan de geldende eisen en normen zoals de NVN7250 en het Nederlands bouwbesluit. Het ClickFit montagesysteem wordt geleverd met een unieke garantie van 20 jaar, hiermee is de kwaliteit van het systeem gewaarborgd en biedt het de zekerheid die nodig is.

Vind je het lastig de juiste keuze te maken en de juiste producten bij elkaar te zoeken? Dan raden wij je aan om met het nieuwe ClickFit EVO systeem te werken. Dit systeem bestaat uit minder (maar wel multifunctionele) producten, kan in alle gevallen gebruikt worden en is veel makkelijker te verwerken.

 

Bestanden om te downloaden:
Handleiding ClickFit Schuin Pannendak Portrait installatie
Handleiding ClickFit Schuin Pannendak Landscape installatie
Handleiding ClickFit Golfplaten dak
Handleiding ClickFit Staaldak
Handleiding ClickFit Schuin Bitumen-EPDM-PVC Ongeisoleerd dak
Handleiding ClickFit Schuin Bitumen-EPDM-PVC Geisoleerd dak

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen