Bauer 370WP BS-370-6MHBB5-GG Glas-Glas

Artikelnummer: PAN-BAU-370-GG
Levertijd: 2 - 5 dagen

Download Datasheet

 

Wat de fabrikant zegt over dit product:

Bauer zonnepanelen | Duitse kwaliteit

Bauer, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot een toonaangevende producent van zonnepanelen. Daarmee is Bauer een van de eerste Duitse leveranciers van zonnepanelen. Bauer is een en betrouwbare panelenleverancier door een sterke focus op hoge kwaliteit. Dit is te mede door de uitgebreide test-faciliteiten waar Bauer over beschikt mogelijk.

De Bauer 365Wp heeft actieve cellen aan beide zijden en een transparante achterkant, dit verhoogt de energieopbrengst tot wel 30%. Glas aan de voor- en achterkant zorgt voor extreme veerkracht en weersbestendigheid.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Het paneel is mooi afgewerkt en levert het opgegeven vermogen. Hoe Bauer heeft berekend dat de energieopbrengst "tot wel 30% hoger" zou moeten uitkomen kunnen wij niet verklaren. Wij vermoeden dat Bauer bedoeld dat de energie tijdens de garantieperiode 30% meer is (waar ze deze vergelijken met 80% opbrengstgarantie over 25 jaar van de meeste merken), wat dus niet wil zeggen dat de opbrengst  tijdens de levensduur ook meer is. Wij zien dit een kleine dwaling van de marketingafdeling en verwachten de werkelijke opbrengstcijfers terug te zien in onze eigen praktijktest.

Ondanks deze dwaling vinden de experts van Solar Bouwmarkt de panelen van Bauer een mooi produkt! De 30 jaar! produktgarantie, waarvan de eerste 12 jaar zijn herverzekerd geeft de consument een flink stuk zekerheid. De transparante folie tussen de cellen ziet er prachtig uit, het paneel is netjes afgewerkt  en voelt robuust aan. De experts van Solar Bouwmarkt vinden dat dit paneel van Bauer een zeer goede keuze is voor klanten die glas-glas panelen zoeken tegen een redelijke prijs.

WP Vermogen: 370WP
Cell Techniek: Percium Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Glas
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1768 x 1042 x 30mm
Gewicht: 24 Kg
Vermogensgarantie: 30 jaar
Productgarantie: 30 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P801 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7+
0 sterren op basis van 0 beoordelingen