Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Opstartspanning is een broodje aap!

De expert van Green Guys (de mannen achter Solar Bouwmarkt) tackelt het broodje aap verhaal dat een lage opstartspanning van een omvormer voordelig zou zijn.

In deze duidelijke video laat hij zien dat de opstartspanning van een omvormer er echt niet toe doet en er niet voor zal zorgen dat deze ‘s ochtends ook maar een minuut eerder aan zou gaan.