5 Panelen Landscape op Verticale Rails

€208,44
* Stukprijs: €0,00 /
Artikelnummer: EVO-5-ZW-103,1-110CM
Levertijd: 2 - 5 dagen

Door de grote variatie in breedtes van panelen is het onmogelijk om precies de juiste lengte rails te leveren. Je krijgt altijd iets meer rails dan nodig, welke je zelf eenvoudig met een ijzerzaag op de juiste lengte kan afzagen.

Let op dat je de montagemateriaal voor de juiste paneelmaat kiest! De exacte maten van ieder paneel zijn te vinden bij de specificaties of in de datasheet van het betreffende paneel.

Deze set is voor panelen met een breedte van 103,1 t/m 110 cm.

Vergeet niet ook de juiste kleur te selecteren.

Deze montageset bestaat uit:

  • Voldoende dakhaken voor windzone 2 (haakafstand 90-100 cm.)
  • Voldoende multiklemmen in de gekozen kleur
  • Voldoende eindkappen in de gekozen kleur
  • Optimizer/Cable Clips: 1 per paneel
  • 2 Zelftappers voor borging en vereffening
  • Voldoende rails in hanteerbare lengtes en koppelstukken

 

ClickFit EVO is met voorsprong het meest ideale systeem voor de DHZ-er! Het bestaat uit weinig onderdelen, flexibele klemmen die geschikt zijn voor iedere dikte zonnepanelen en het klikt eenvoudig in elkaar.

De montagerails wordt geleverd in hanteerbare lengtes (106 en 206.5 cm.) die met koppelstukken aan elkaar worden gezet tot de gewenste lengte. Een gekoppelde rails is net zo sterk als rails uit één stuk. Het kan voorkomen dat de rails iets te ver uitsteekt en deze afgezaagd moet worden. Dit kan heel eenvoudig met een ijzerzaag.

Bestel je zwart? Dan zijn alle delen die in het zicht zitten (eindkappen en klemmen) zwart. De dakhaken en montagerails blijven aluminium-kleur. Deze zijn niet in het zwart verkrijgbaar. 

Het voordeel van deze complete set is dat u zeker weet dat u geen enkel onderdeel vergeet. De EVO dakhaak past altijd. Het is niet voor niets dat de meeste installateurs alleen nog maar met dit nieuwe EVO systeem van ClickFit willen werken...

Bestanden om te downloaden:
Brochure ClickFit EVO
Handleiding ClickFit EVO

0 sterren op basis van 0 beoordelingen