Vanwege extreme drukte en slechte beschikbaarheid van vrijwel alle producten bij de fabrikanten en groothandels houdt u rekening met het volgende: Staat er bij een product een beschikbare voorraad, dan kunt u de verwachtte levertijd, op een enkele uitzondering na, vertrouwen. Staat er bij een product alleen een verwachtte levertijd maar geen beschikbare voorraad, dan is de levertijd indicatief. Het kan helaas voorkomen dat een product een iets langere levertijd heeft dan aangegeven. Dankzij ons uitgebreide inkoop-netwerk hebben wij nog een beperkte voorraad en druppelt er iedere week nieuwe voorraad binnen. Reeds betaalde orders krijgen voorrang bij het verdelen en uitleveren. Wij ontvangen dagelijks tientallen e-mails met vragen over beschikbaarheid. Het is voor ons onmogelijk deze allemaal individueel te beantwoorden.

Munchen Solar MSMD455M6-72 455WP Perc Zwart Frame

Artikelnummer: MSMD455M6-72
Onze beschikbare voorraad: 57 stuks
Verwachtte Levertijd: 2 tot 5 werkdagen (i.v.m. grote drukte kan dit iets uitlopen)
  • Koop 30 voor €258,72 per stuk en bespaar 2%

 

Munchen Solar 455WP Perc Zwart Frame

 

Downloads

Download Datasheet

 

RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT EN DAARDOOR SUPERGOEDKOOP !!!

 

Wat de fabrikant zegt over dit product

München Solar produceert zonnepanelen vanaf 2004. Zonnepanelen van München Solar voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het hoofdkantoor staat in Duitsland maar de productie vind plaats in Azië. München Solar opereert wereldwijd.
Panelen van München Solar worden gebruikt op woonhuizen, maar ook in zeer grote commerciële projecten.
De panelen van München Solar hebben de zoutwater-mist test, Ammonia test en Corrosie test doorstaan (IEC 61701, DIN 50916:1985 T2). Het paneel heeft een lage degradatie en ieder paneel wordt afzonderlijk getest voordat deze de fabriek verlaat.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit München Solar paneel

De panelen van München Solar scoren al maanden achter elkaar consequent hoog in onze eigen Zonnepanelen Test. Dit laat zien dat de panelen onder alle omstandigheden als beste presteren. Als je daar de zeer lage prijs naast legt kan het niet anders dan dat dit paneel ons predicaat "Solar Bouwmarkt's Keuze" krijgt.

Het Percium paneel voelt door zijn 35mm frame stevig en robuust aan.
Vindt je het uiterlijk van de panelen minder belangrijk, (bijvoorbeeld op een plat dak), maar wil je wel de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan is dit paneel een prima keuze.

WP Vermogen: 455WP
Cell Techniek: Percium
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 2095x 1039 x 35 mm
Gewicht: 24 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Bijpassende Solaredge Optimizers: S500
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
| B. 02-08-2022 11:55

Echt een kwaliteitspaneel, mooi zwart frame.
Heb ook de panelen van First choice op een ander dak, deze (Munchen Solar) doen het met direct zonlicht beter dan met schaduw/bewolkt weer, heb je veel schaduw dan raad ik First Choice aan.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen