Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk bij Solar Bouwmarkt om te bestellen met 0% btw!

Jinko Solar 425WP Full Black N-Type Tiger Neo 425W

Artikelnummer: 1191-0137
Onze beschikbare voorraad: 33 stuks
Verwachtte Levertijd: Uit voorraad leverbaar

OP=OP en betaling
Let op! een OP=OP product wordt alleen automatisch gereserveerd bij een iDeal betaling! Kies je een andere vorm van betaling, dan moeten wij het product handmatig reserveren.
Het kan voorkomen dat er na jouw (niet betaalde) order iemand hetzelfde OP=OP product koopt en betaald per iDeal. Wij kunnen het betreffende OP=OP product dan helaas niet aan u leveren.

OP=OP met volledige installatie
Een OP=OP product kan niet in combinatie gekocht worden met een volledige installatie. Omdat er tussen het moment van de order en de installatiedatum en paar weken zit, kunnen wij de beschikbaarheid van het product ten tijde van de installatie niet garanderen.
In een magazijn zoals het onze waar dagelijks zoveel producten in- en uitgaan, is het logistiek onmogelijk om producten voor een aantal weken gereserveerd te laten staan.

 

Download Datasheet

Wat de fabrikant zegt over dit product:

Jinko is met een productiecapaciteit van 16 GW de grootste fabrikant van zonnepanelen wereldwijd en heeft daarmee een prominente plek verworven op de Tier 1 lijst. Jinko distribueert de zonnepanelen aan een divers klantenbestand dat gevestigd is meer dan 100 landen over de hele wereld. Sinds 2014 is Jinko ieder jaar deel van de DNV-GL PV Module Reliability Scorecard.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Jinko is éénn van de eerste merken waar de experts van Solar Bouwmarkt mee in aanraking kwamen. In de afgelopen jaren hebben we er heel wat door onze handen laten gaan. Panelen van Jinko scoren meestal ergens in het middensegment van onze test. Je kan rustig stellen dat de panelen doen waarvoor ze bedoeld zijn tegen een gemiddelde prijs. 

WP Vermogen: 425WP
Cell Techniek: Percium Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Zilver
Formaat in mm: 1722×1134×30mm
Gewicht: 22 Kg
Vermogensgarantie: 30 jaar
Productgarantie: 25 jaar
Bijpassende Solaredge Optimizers: S440
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ8AC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen