Denim UM1400BB144H 400WP Full Black

€159,00
Artikelnummer: UM1400BB144H
Levertijd: 2 - 5 dagen
  • Koop 30 voor €155,82 per stuk en bespaar 2%

Download Datasheet

Wat de fabrikant zegt over dit product:

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Dit paneel heeft een hoog vermogen, maar haalt dat uit een groter oppervlak. Let daarom goed op het formaat. Het kan soms beter uitkomen om met dit formaat te werken om het beschikbare dakoppervlak zo goed mogelijk te benutten. Gebruik je een groot formaat paneel, dan kan dat ook voordeel opleveren omdat je minder montagemateriaal optimizers of micro-omvormers nodig hebt. 

Denim zonnepanelen worden geïmporteerd en geleverd door één van Nederlands grootste Groothandels. Dit geeft in combinatie met de lange garantietermijn een stukje zekerheid. Het paneel is mooi afgewerkt en levert het verwachtte vermogen. De panelen van Denim komen over het algemeen hoger dan gemiddeld uit onze test. De experts van Solar Bouwmarkt vinden de panelen van Demin daarom een goede keuze voor de klant die een stukje zekerheid zoekt en bereid is daar iets meer dan gemiddeld voor te betalen. Denim panelen zijn echter niet altijd even goed leverbaar en een bepaald model is meestal maar een korte periode te verkrijgen. Houdt hier rekening mee als je je dak in fases wil vol leggen.

WP Vermogen: 400WP
Cell Techniek: Full Black Halfcell
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Zwart
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 2008 x 1002 x 35 mm
Gewicht: 23.5kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Land van Herkomst: China
Bijpassende Solaredge Optimizers: P401 - P850 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen