Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk bij Solar Bouwmarkt om te bestellen met 0% btw!

Munchen Solar 400WP Bifacial witte folie HJT Black frame OP=OP (lichte schade)

Artikelnummer: MSMDxxxM6-HJT120DS-LS
Onze beschikbare voorraad: 1 stuks
Van dit product komt geen nieuwe voorraad beschikbaar
Verwachtte Levertijd: Uit voorraad leverbaar

OP=OP en betaling
Let op! een OP=OP product wordt alleen automatisch gereserveerd bij een iDeal betaling! Kies je een andere vorm van betaling, dan moeten wij het product handmatig reserveren.
Het kan voorkomen dat er na jouw (niet betaalde) order iemand hetzelfde OP=OP product koopt en betaald per iDeal. Wij kunnen het betreffende OP=OP product dan helaas niet aan u leveren.

OP=OP met installatie bemiddeling
Een OP=OP product kan niet in combinatie gekocht worden met installatie bemiddeling. Omdat er tussen het moment van de order en de installatiedatum en paar weken zit, kunnen wij de beschikbaarheid van het product ten tijde van de installatie niet garanderen.
In een magazijn zoals het onze waar dagelijks zoveel producten in- en uitgaan, is het logistiek onmogelijk om producten voor een aantal weken gereserveerd te laten staan.

Lichte Schade

Deze panelen hebben een lichte beschadiging hetgeen wil zeggen dat het paneel esthetisch niet meer super mooi is door bijvoorbeeld krassen op het frame. Dit paneel werkt verder gewoon nog zoals het zou moeten werken, vandaar dat u dit paneel tegen een gunstige prijs kan afnemen.

 

 

Munchen Solar 400WP Bifacial Witte folie Heterojunction Technology (HJT) Black Frame (lichte schade)

 

 

Downloads

Datasheet 

 

Munchen Solar zonnepanelen

Al vanaf 2004 produceert München Solar zonnepanelen. Duitse degelijkheid is hier wel op zijn plaats, de zonnepanelen van München Solar voldoen namelijk aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ondanks dat ze het hoofdkantoor in Duitsland hebben staan vindt de productie toch in Azië plaats. Je vindt de zonnepanelen van München Solar over de hele wereld.

Door de gunstige prijsstelling worden de zonnepanelen van München Solar zowel door installateurs in residentiele projecten als in commerciële projecten gebruikt.

 

Het zonnepaneel: Munchen Solar 400WP Witte Folie Bifacial HJT

Dit paneel van München Solar is voorzien van de zogeheten 'HJT-techniek' ook wel Hetero Junction Technologie. Dit houdt in dat het paneel aan twee zijdes zonnecellen heeft (Bifacial) en dus ook aan twee zijdes opbrengst kan genereren. Door dat er ruimte tussen de cellen zit kan het licht ook mooi door de panelen heen vallen waardoor de zon makkelijk kan reflecteren op de achterzijde van het paneel. Je ziet in de datasheet ook twee STC (standaard test condities) staan:


STC (alleen lichtinval (zoninstraling 1000W/m²) aan de voorkant): 400WP
BSTC (lichtinval (zoninstraling 1000W/m²) aan de voorkant en via reflectie via een donker oppervlak (zoals een normaal dak of de grond) ook lichtinval (135W/m²) op de achterkant): 445WP

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt vinden van dit paneel
Deze panelen presteren helemaal goed op een plat dak. Mocht je nou een bitumen dak hebben dan is het super efficiënt om ook gebruik te maken van de POWER UP! witte dak coating. Via de reflectie dmv een wit oppervlak genereert dit paneel een maximale hoeveelheid energie. 

 

WP Vermogen: 400WP
Cell Techniek: HJT
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Transparant
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1755 x 1038 x 30mm
Gewicht: 23.5 Kg
Vermogensgarantie: 30 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Bijpassende Solaredge Optimizers: S500
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ8HC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen