First Choice Solar FCSP380WBS-120N 380WP White Backsheet

Artikelnummer: FCSP380WBS-120N
Levertijd: 2 - 4 Weken
  • Koop 30 voor €185,22 per stuk en bespaar 2%

Download Datasheet

 

Zonnepanelen Engineered in Holland

Eindelijk is het mogelijk om een A-Kwaliteit zonnepaneel te kopen waar een Nederlandse leverancier instaat voor de kwaliteit en garantie. First Choice Solar is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in zonne-energie.

 

Wat de fabrikant zegt over dit product:

First Choice Solar ontwikkelt in samenwerking met de beste experts een product waar we trots op zijn.
Al onze zonnepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd onder auspiciën van onze eigen experts. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is.

Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de typische Nederlandse omstandigheden. De samenstelling van de zonnecellen en het glas houden rekening met 40% zonlicht en 60% diffuus licht, zoals dat op onze lengtegraad voorkomt. Of het nu een snikhete zomerdag is, of een grijze herfstdag; onze panelen presteren altijd optimaal. Er wordt rekening gehouden met de prestaties onder de meest extreme temperaturen en ook tegen een flinke hagelbui zijn onze panelen bestand. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van de beste materialen die voorhanden zijn.
Daarnaast streeft First Choice Solar naar een minimale belasting van het milieu tijdens het hele proces.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit First Choice Solar paneel:

De panelen van First Choice Solar doen wat ze beloven! Deze panelen scoren direct na plaatsing de nummer 1 en 2 positie in onze eigen Zonnepanelen Test. Dit laat zien dat de panelen onder alle omstandigheden als beste presteren. Volgens de experts van Solar Bouwmarkt zijn de panelen van First Choice Solar op dit moment de beste panelen in ons assortiment. Als je daar de lage prijs naast legt kan het niet anders dan dat dit paneel ons predicaat "Solar Bouwmarkt's Keuze" krijgt.

Het paneel voelt stevig en robuust aan. De cellen zijn mooi diep zwart en de dunne zilveren bussbars vormen bijna onzichtbare lijntjes als je het paneel van een afstand ziet. Dit paneel is een uitmuntende keuze voor de klant die een kwalitatief goed paneel met een hoog vermogen zoekt tegen een redelijke prijs.

WP Vermogen: 380WP
Cell Techniek: N-Type
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Wit
Frame Kleur: Aluminium
Formaat in mm: Afmeting: 1765 X 1048 X 35 mm
Gewicht: 19.5 Kg
Vermogensgarantie: 25 jaar
Productgarantie: 15 jaar
Land van Herkomst: Ontworpen in Nederland & gemaakt in China
Bijpassende Solaredge Optimizers: S440
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen