First Choice Solar Panels 330WP Perc FS320Perc

€149,00
Levertijd: 2 - 5 dagen
  • Bestel 30 voor €146,02 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 120 voor €144,53 per stuk en bespaar 3%
  • Bestel 300 voor €141,55 per stuk en bespaar 5%

330 WP Perc 
Afmetingen 1684x1002x35
10 jaar Productgarantie  + 2 jaar extra First Choice Garantie
25 jaar Vermogensgarantie

Dit paneel heeft Zwarte MonoKristalijne Zonnecellen, een Witte Achtergrond en een Aluminium Frame.
Hierdoor wordt het minder warm in de volle zon dan de meeste varianten. Hoe warmer een zonnepaneel wordt, hoe slechter het gaat presteren (3% per 10 graden Celcius) Door de lichte kleuren van de gebruikte materialen kan je rekenen op een zeer hoog rendement, ook in de volle zon.

 

First Choice Solar Panels is het beste paneel tegen de laagste prijs. De experts van Solar Bouwmarkt selecteren speciaal voor deze lijn de allerbeste panelen die tegen extreem scherpe prijzen worden ingekocht. U kunt daardoor verzekerd zijn van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij hebben zoveel vertrouwen in de keuze van onze experts dat wij twee jaar extra garantie durven geven bovenop de garantie van de fabrikant.

First Choice Solar Panels zijn voorzien van alle mogelijke keurmerken (IECV, TUV, CE). Onze experts maken enkel keuze uit A-merken van bekende fabrikanten zoals Trina, JA Solar, Canadian Solar, NSP, URE, Denim, Suntech, enz. Alle panelen zijn voorzien van een flashtest datasheet en een uniek serienummer.

First Choice Solar Panels zijn niet voor niets de keuze van de experts!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen