Denim M325BTG-60 325WP Full Black Glas-Glas

€179,00
Artikelnummer: SC R | M325BTG-60
Levertijd: 2 - 5 dagen
  • Koop 30 voor €175,42 per stuk en bespaar 2%

Download Datasheet

Wat de fabrikant zegt over dit product:

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

 

Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over dit product:

Denim zonnepanelen worden geïmporteerd en geleverd door één van Nederlands grootste Groothandels. Dit geeft in combinatie met de extreem lange garantietermijn een stukje zekerheid. Het paneel is mooi afgewerkt en levert het verwachtte vermogen. De panelen van Denim komen over het algemeen hoger dan gemiddeld uit onze test. Dit paneel is uitermate geschikt als u heel veel zekerheid wilt kopen en bereid bent daarvoor (veel) meer te betalen.

De experts van Solar Bouwmarkt geven altijd een eerlijk advies. Daarom toch een kleine nuance over glas-glas panelen...
Een glas-glas paneel, van welk merk ook, levert niet meer vermogen en dus geen kWh meer op dan een 'normaal' glas-folie paneel. Een glas-glas paneel wordt in de volle zon misschien iets minder snel warm door zijn grotere massa, maar daardoor koelt hij ook langzamer af. Dit heeft dus geen invloed op de opbrengst. De degradatie van een glas-glas paneel gaat iets langzamer, maar 85% vermogen na 25 jaar ipv 80% is geen enorm verschil.

Glas-glas panelen zullen zeker langer meegaan, maar een 'normaal' glas-folie paneel heeft al een verwachtte levensduur van 35 a 40 jaar. Natuurlijk hebben glas-glas panelen bestaansrecht; leg je een 'normaal' zonnepaneel op een varkensstal, dan zal de folie door de amoniakdampen oplossen en gaat het paneel stuk. In dit soort extreme omstandigheden adviseren wij zeker een glas-glas paneel. Liggen de panelen op een 'gewoon' woonhuis, dan is een glas-glas paneel misschien een beetje overkill.

De experts van Solar Bouwmarkt adviseren om voor een woonhuis een 'normaal' paneel te kiezen en de besparing die dat oplevert te besteden aan hetgeen echt een verschil maakt tussen een goede, een betere en de beste zonnepanelen set: De omvormer.

WP Vermogen: 325WP
Cell Techniek: Percium
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Transparant
Frame Kleur: Zwart
Formaat in mm: 1701 x 1000 x 35 mm
Gewicht: 22 Kg
Vermogensgarantie: 35 jaar
Productgarantie: 35 jaar
Land van Herkomst: Hoofdkantoor: Nederland - Productie: Onbekend
Bijpassende Solaredge Optimizers: P370 - P404 (korte Strings) - P700 (Vanaf 16K Omvormer)
Bijpassende Enphase Micro-Omvormer: IQ7+
0 sterren op basis van 0 beoordelingen