First Choice Solar Panels 320WP Perc FS320Perc

€159,00
Levertijd: 3 - 5 dagen

320 WP Perc 
Afmeting: 1685mm x 1000 mm
10 jaar Productgarantie  + 2 jaar extra First Choice Garantie
25 jaar Vermogensgarantie

Dit paneel heeft Zwarte MonoKristalijne Zonnecellen, een Witte Achtergrond en een Aluminium Frame.
Hierdoor wordt het minder warm in de volle zon dan de meeste varianten. Hoe warmer een zonnepaneel wordt, hoe slechter het gaat presteren (3% per 10 graden Celcius) Door de lichte kleuren van de gebruikte materialen kan je rekenen op een zeer hoog rendement, ook in de volle zon.

 

First Choice Solar Panels is het beste paneel tegen de laagste prijs. De experts van Solar Bouwmarkt selecteren speciaal voor deze lijn de allerbeste panelen die tegen extreem scherpe prijzen worden ingekocht. U kunt daardoor verzekerd zijn van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij hebben zoveel vertrouwen in de keuze van onze experts dat wij twee jaar extra garantie durven geven bovenop de garantie van de fabrikant.

De keuze van onze experts is voor deze actie gevallen op het merk URE. Datasheet

First Choice Solar Panels zijn voorzien van alle mogelijke keurmerken (IECV, TUV, CE). Onze experts maken enkel keuze uit A-merken van bekende fabrikanten zoals Trina, JA Solar, Canadian Solar, NSP, URE, Denim, Suntech, enz. Alle panelen zijn voorzien van een flashtest datasheet en een uniek serienummer.

First Choice Solar Panels zijn niet voor niets de keuze van de experts!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen